Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdőív

2011.04.27

 Tokaji-kérdőív  

        KEDVES WEB-LÁTOGATÓ!

Örülök, hogy idetalált a "www. tokaj.eoldal.hu" website-ra.
Ezen az aloldalon egyszerű, rövid kérdőív olvasható Tokaj várossal kapcsolatban. Nagyon szépen kérem, hogyha ideje engedi, legyen szíves kitölteni. Előre köszönöm.

Anonimként, önkéntesen lehet itt dolgozni. Csak néhány percet venne igénybe ez az egész. Csupán az előre megadott, lehetséges válaszok közül kellene bejelölni azokat, amelyekkel Ön is egyet ért, illetve amelyek a saját érzései szerint vonatkoznak Önre.

Az 5. kérdés kitöltése után a "Submit" feliratot kell a kurzorral megérinteni.                 Az eredmények pedig megtekinthetőek, ha a "See results" feliratra kattint.

KÖZREMŰKÖDÉSÉT HÁLÁSAN  KÖSZÖNÖM ! 

 

Amennyiben a kérdőívben helytelenül megjelenő karaktereket, például az ékezetes betűk helyett kockákat lát, akkor ott át kell állítani a karakterkódolást Unicode-ról Közép-Európaira: 
Internet Explorer: Nézet menü > Kódolás > Közép-Európai (ISO)
Mozilla: Nézet menü > Karakterkódolás > Közép-Európai (ISO)
Chrome: Személyre szabás és beállítások (jobb felső sarok) / Eszközök / Karakterkódolás / Közép-Európai (ISO) Az á
tállítás után valószínüleg a honlap többi része fog helytelenül megjelenni, de semmi pánik! Az oldal újratöltése után automatikusan visszaáll a helyes kódolás.) 

  

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

EGER

(Bornemissza Ibolya, 2011.05.07 04:55)

Irigykedem a tokajiakra!
A KOPASZ- tanúhegy igazolja, hogy régien vulkánok voltak itt, de nekem azt is mesélték, egyetlen korty hatputtonyos aszúnál nincs jobb hitelesítő !